Nogle dage…….. | DAG 11

februar_i_farver_11

Jeg havde VIRKELIG glædet mig til i dag!
Sådan rigtig meget!

I dag skulle jeg nemlig deltage i Vibycentrets loppemarked, for første gang.
Det er et marked, hvor der både er brugte ting – og håndværk/kunst.

Jeg har glædeligt gået og pakket lidt, de sidste par dage
– vi har fået kælderen ryddet 😉

I morges lavede jeg kaffen klar og kæresten hentede bilen
..vi var lidt sent på den 😉

PFFFFFFFFFFFFfffffffffffffffffffffffffffffffffff!!
sagde det……….
..fra bilens ene bagdæk!
Det viste sig så, at bilen var kørt over en skrue på vejen
– og nu sivede al luften ud ad dækket 🙁

 

SUK!

Jeg så straks i ånden, at markedet endnu engang måtte have en hyggelig søndag, uden mig…
MEN… så tilbød min dejlige kæreste, at tage med mig derind i bussen
– og slæbe den tunge kasse 🙂
I sne og slud og blæst
<3 Så jeg kom afsted!! - dog med mindre sager, end jeg havde tænkt ...og uden stol. Det gik fint - og det var hyggeligt. Da jeg så skulle hjem, besluttede Falck sig for at komme LIGE PRÆCIS på det tidspunkt, hvor kæresten skulle hjælpe med at bære hjem fra bussen .............................................. suk! Ja... Så det blev en helt anderledes dag, end tiltænkt. Faktisk ville jeg have siddet og tegnet til markedet - men jeg havde jo ingen stol! Så ingen kreative udfoldelser til mig i dag. - men dog TRODS ALT et hyggeligt marked 😉 -Maiken ______________________________________________________________ Se de andre kunstneres farverige processer her:  


Del gerne med dit netværk:

Skriv gerne en kommentar - og del den på Facebook :)